Hej, Det blir svårt att lova att jag hittar till er exakt den tiden i morgon med så kort avis eftersom att jag inte känner till området där ni bor. Just därför föreslog jag en tid med en halvtimmes marginal, jag vill inte komma försent vid ett första möte och hålla er väntande. På onsdag och torsdag har jag förmiddagen fullbokad. Men imorgon eftermiddag, onsdag eller torsdag eftermiddag fungerar det för mig. Vi kan även bestämma i helgen om ni föredrar det. Eller om ni har vägarna förbi Marbella? Vänliga hälsningar Ingrid Bergman

          Sök på Thailandkusten.com

 
Annonsmarknad
Bangkok
Bangsaen
Börs & Finans     
Bank / Försäkring
Cha Am
Chiang Mai
Chiang Rai
Fakta om Thailand
Fastigheter
Festivaler
Flygtider
Förstasidan
Golf
Hotell / Logi
Hua Hin
Hälsa / Goda Råd
Import / Export
Isaan
Kambodja
Khao Lak
Koh Chang
Koh Lanta
Koh Samet
Koh Samui
Koh Tao
Kontakt
Krabi
Kultur
Köpa bostad
Laos
Leva i Thailand
Malaysia
Mat
Myanmar (Burma)
Norra Thailand
Nyhetsarkiv
Nöje & Fritid
Pattaya
Phuket
Rayong / Ban Phe
Reportage
Resa till Thailand
Restaurangguiden
Seniorboende
Sport
Stränder & Öar
Svenska Kyrkan
SVT World
Trang
Utbildning
Valutakurser
Vietnam
Visum
Väder / Klimat
Förstasidan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Svenskarna vill koppla ned på semestern – 3 av 5 positiva till en digital detox

61 procent av svenskarna uppger att de skulle vilja åka på en skärmfri semester, enligt en färsk Sifo-undersökning som Airtours har genomfört. De främsta fördelarna med en sådan resa tycker svenskarna är att få en paus från sociala medier samt att bli mer närvarande. Att inte ha tillgång till e-post och att inte vara uppdaterad i nyhetsflödet anses vara de största utmaningarna.

När Airtours genom Sifo frågade svenskarna vad de största fördelarna med en skärmfri resa skulle vara svarar de att bli mer närvarande (44%) och att få en paus från sociala medier (44%). Att stressa ner (38%) och få mer tid för familj och vänner (37%) kommer därefter. De två största nackdelarna med en skärmfri semester menar svenskarna är att inte vara uppdaterad i nyhetsflödet (43%) samt att inte kunna läsa e-post (26%).

– Semestern ska vara en tid för avkoppling, återhämtning och umgänge. De senaste åren har sociala medier och skärmtiden blivit en större och viktigare del för många och det kan vara svårare att helt koppla av när man ständigt är uppkopplad. Därför har vi nu tagit fram ett koncept där vi erbjuder våra kunder en digital detox under utlandsresan för att ge dem möjlighet att koppla av på riktigt och skapa värdefulla minnen – trots att de inte delas i sociala medier, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Undersökningen visar vidare att kvinnor, i större utsträckning än män, vill åka på en skärmfri semester; 64 procent av kvinnorna skulle vilja åka jämfört med 58 procent av männen. Undersökningen visar även att nära två av tre (63%) känner till vuxna som blir stressade av att inte vara uppkopplade på semestern.

Om undersökningen
Undersökningen genomfördes i Kantar Sifos webbpanel under perioden 24–28 maj 2018. Totalt intervjuades 1119 personer i åldern 16-79 år. Webbpanelen är riksrepresentativt rekryterad utifrån slumpmässiga urval. Det förekommer ingen självrekrytering i Sifos webbpanel.


Thailandkusten.com 2018/06/04


Tipsa någon du känner om den här nyheten:

 


 
 
 
 
 
 

 

  


 
 
 

                          Copyright © Thailandkusten.com 2005 - 2023

Thailandkusten.com: The Best of Thailand - All About Thailand - Allt om Thailand